My Javanesse Raves: Rumangsaku

Kok rumangsaku kowe ki wis ora urip meneh yo?

Ora ono kabare. Diceluk ora tau mbales. Omahmu soyo nyenyet. Ambu-ambumu ora keroso meneh. Aku kethoke suwe-suwe luweh-luweh wae.

Yo wis.. kene, es krim mu sing larang regane kae tak pangane..

Rewangmu tak silih yo.. Film-filmmu tak tonton. Sabunmu tak colong. Buku-bukumu tak wacane. Pesen-pesen ning papan tulismu tak brusak.

Ealah, mbokde, pakde, ngopo meneh iki raiku? Kok ono jerawate gedhe meneh. Kudune yen jerawat metu ki kawit mbiyen kae jamane aku isih smp, ora malah metu saiki.

Soyo tuwo kok aku soyo puber?– umpama jerawat ki indikasi puber.

Ndonyaku sepi.. koyo kuburan nang sebelah omah iki.

Tur, aku dudu zombi. Aku Bakti.

Iklan

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s